Personlig Rejser

Just planned my trip to Ystad Saltsjöbad

Godmorgen kære læsere!

I dag er min morgen startet intet mindre end perfekt. Jeg er ENDELIG blevet rask og som de fleste nok ved, skulle jeg have været en tur til Dubai, men den måtte jeg desværre udskyde, da jeg valgte at prioritere mit helbred før andet sjov og ballade 😉

Nå, men sådan er det nu engang.. heldigvis for mig vågnede jeg så op til en super dejlig nyhed, jeg skal nemlig en tur til Ystad Saltsjöbad i Marts!
Det bliver min første gang og jeg glæder mig utrolig meget, jeg har i laaang tid gået og tænkt på at det ville jeg da også gerne, og nu fik jeg så selv muligheden for at komme afsted ✨
Jeg vil helt klart anbefale andre at booke nu, hvis det også er et sted i har kigget lidt meget på hehe, så i kan komme afsted hurtigt muligt og blive forkælet lidt – hvem ved.. måske vi ses ??

Ha’ en dejlig dag!

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Good morning everyone!
Today my morning started no less than perfect.
I am not sick anymore and as you guys might know, I had a trip planned to Dubai but unfortunately I couldn’t go, I chose to stay at home and take care of myself 🙂

Well that’s how it is.. But lucky for me I woke up to some good news! I am going to visit a place called Ystad Saltsjöbad in Sweden in March. This is going to be my first time visiting and I’m looking forward to visit because I wanted to go for a long time ✨
I would recommend you guys to book now if you want to enjoy life and be spoiled, maybe I will see you there ??
Have a lovely day!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar