Ikke kategoriseret

Spørgerunde

Wuhu så blev det tid til en Q&A video ! En Q&A video er ret simpelt, til dem der ikke kender til begrebet, betyder det egentlig bare, at i spørger og jeg svarer. Jeg synes det kunne være rigtig sjovt at lave fordi, at jeg til daglig får rigtig mange spørgsmål, både seriøse.. men også lidt useriøse haha 😉 Og så får i også lov til at lære mig endnu bedre at kende.

Jeg vil selvfølgelig forsøge at gøre mit bedste for, at svare på dem alle sammen, og det vil jeg altså gøre i min ALLER første video her på bloggen. I kan stille spørgsmål her, på Facebook eller skrive en DM på Instagram. Jeg glæder mig 😉

Videoen kommer op i løbet af næste uge, indtil da – så bare spørg løs!

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Thea
  30. november -0001 den 0:00

  Hvad er din yndlings tøj- og makupmærke? Hvad laver du med dine veninder?

 • Svar
  Sanne
  1. februar 2017 den 0:36

  Du er så sej Frederikke. Og fedt du er begyndt at eksperimentere med lidt farver også, selvom jeg ved du er glad for sort.
  Jeg synes du er så flot og er ret misundelig på dine bryster. Må man spøge hvad størrelse du bruger i BH? Er helt ok hvis det er privat, er bare nysgerrig. Synes det er en perfekt størrelse 🙂

 • Svar
  Charlotte
  1. februar 2017 den 17:34

  Hvordan laver du dine bryn? Eller har du fået lavet 3D bryn?

  • Frederikkelykkel
   Svar
   Frederikkelykkel
   2. februar 2017 den 11:32

   Hej Charlotte, jeg farver dem selv hver morgen med en stift fra MAC eller fra Nilens jord, laver snart et indlæg ;.)

 • Svar
  beautyydina
  1. februar 2017 den 22:36

  Hvor er du dog bare flot! Glæder mig til at læse med, og velkommen til BP! 🙂

  • Frederikkelykkel
   Svar
   Frederikkelykkel
   2. februar 2017 den 11:32

   Tusind tak, hvor er det godt at høre 🙂

  Skriv kommentar