Shopping

vacay mood

Godmorgen alle sammen! Undskyld der har været lidt stille på bloggen det seneste stykke tid, jeg har simpelthen haft så travlt med arbejde og planlægning af diverse rejser og ture. Men nu har jeg endelig sat mig ned for at skrive et indlæg til jer, der måske ligesom mig, også skal på ferie snart. Hvis man skal et varmt sted hen her om vinteren, kan det godt være lidt svært, at finde ting og sager i de danske butikker, så derfor har jeg samlet lidt links til jer så i kan få noget med i kufferten ?

Ha’ en dejlig dag ???

—————————————————————————————————————-

Good morning everyone! I´m sorry that there has been a bit quiet on my blog lately but i´ve been simply busy with work and planning of various trips and tours. But now I finally got time to write you guys a post, and if some of you also has a vacation coming up, like me, I have collected some things here that you might wanna check out ?

Have a nice day ???

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar