Ikke kategoriseret Shopping

Valentine’s day is coming up

Lingerie

Skærmbillede 2017-02-02 kl. 12.17.27

Black bodysuit / Red lingerie / Black lingerie / Red bodysuit


Going on a date

Skærmbillede 2017-02-02 kl. 12.52.53Gold dress / Black dress / Red dress / Black silky dress

Det er snart Valentines day og hvad bedre findes der end flot lingerie og endnu flottere kjoler du kan tage på til din date! Hvis du er en af de heldige som skal ud og spise synes jeg de her kjoler er perfekte, man kan dresse dem eller op ned som det passer en eller du kan bare se super fash ud derhjemme hehe.

Det her er også til jer drenge, forkæl jeres dame lidt ekstra 😉

It’s soon Valentines Day and what better is there than pretty lingerie and even prettier dresses you can wear to your date! If you’re one of the lucky ones who are going out for dinner then I think these dresses are so cool because you can tone them down or make them even more hot with some jewels or somerthing, or you can just rock them at home lol.

This is for you too boys, treat your girl a little ekstra 😉

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar