Personlig Rejser

My top 5 moments in Dubai

Så er jeg kommet hjem til kolde Danmark, men hold nu op hvor har jeg haft den mest fantastiske tur nogensinde! Det var min første gang i Dubai, og det var helt vildt! Jeg havde da klart mine forventninger om Dubai, men det overgik helt klart dem alle og nu skal i få lov at se mere 😉

I’m back to cold denmark now but wow I had the most amazing trip ever! It was my first time in Dubai and it was absolutely stunning. 

IMG_8481JBR and camels


Som de fleste nok tænker at de skal opleve når de skal til Dubai, KAMELER! Selvfølgelig skulle vi forbi en tur til JBR, en super lækker strand hvor jeg fik af vide at man kunne ridde på kameler. Jeg må dog indrømme, at jeg troede at jeg ville have super meget styr på situationen haha. Men jeg er faktisk rigtig bange for de fleste dyr, og især dyr der er større end mig – og de mænd der havde kamelerne fik da sig også et godt grin, da jeg skulle bære mig ad med at nusse den samt sidde på den og prøve på at se cool ud haha. Hvad man ikke gør for et godt billede 😉

When you visit Dubai you must go and check out the camels at JBR. I had to admit though, that I thought I would have everything under control but I was actually pretty scared of them lol. I think the guys that had the camels laughed pretty much when I had to get uo on it and try to look cool. What you will not do for a good picture 😉

IMG_8580

IMG_7572

Outdoor ZOO


Vildeste oplevelse ever! Jeg havde fornøjelsen af, at besøge dette udendørs Zoo en af de sidste dage jeg var  i Dubai. Efter at vi var blevet kørt rundt i en lille golfvogn og set alle dyrene, kom vi til en lille bygning, hvor der var fire små aber inde. Og omg hvor var de bare de sødeste nogensinde, det var en ret vild oplevelse fordi at de minder så uhyggeligt meget om os mennesker (selvfølgelig tænker i nok), men det er ret vildt når de tager en i hånden og leger med en. Efter aberne skulle jeg ud og ridde på heste, da jeg skulle bruge det til nogle videooptagelser min fotograf, Peter, skal lave en travel diary ud af.

The best experience ever! I had the pleasure to visit the outdoor Zoo one of my last day in Dubai. After we had seen the Zoo we came to a place where there were baby monkeys. They were the cutest ever, I can’t even. After the monkeys I had to ride on the horses because we had to use it for my travel diary as my photographer Peter is making. 

IMG_8682

IMG_7617

IMG_8683

all rights reserved

Hotel Jumeirah Al Naseem


Vi tilbragte en dag ved poolen på det 5-stjernede hotel Jumeirah Al Naseem, og det var virkelig fantastisk. Man havde udsigt til Burj Al Arab og så var poolområdet, ikke mindst helt vildt. Men det kan man vel også se på billederne 😉

We spent a day at the pool on the 5 star hotel Jumeirah Al Naseem and it was fantastic. You could see Burj Al Arab from the pool area. 

IMG_8539

Dubai Aquarium and underwater Zoo


Et must see hvis du besøger Dubai. Vi tog til Dubai aquarium for at skyde nogle flere videoklip til min travel diary og tage nogle billeder. Det er en kort tunnel, men med en fantastisk udsigt og en masse flotte fisk, som i kan se her, fangede Peter (eletrico_ae) et fantastisk billede med en lille rokke svømmende forbi over mig, lidt cool er det da, at jeg er blevet sådan en dyreelsker haha!

 A must see if you ever visit Dubai. We went to Dubai Aquarium which is a short tunnel but with a lot of fish and a pretty view. As you can see here, Peter (electric_ae) took this cool picture of me with the stingray over me 🙂

IMG_8487

Burj Khalifa


Selvom vi ikke om hele vejen op til Burj Khalifa, nød vi udsigten nedefra og op haha. Vi havde simpelthen ikke tid til at tage derop, da vi havde så meget på programmet, så det må jeg have til gode til næste gang jeg besøger Dubai. Dog var det rigtig smukke omgivelser og om aftenen var der kæmpe show med springvand som man kunne nyde imens man spiste mad på en restaurant lige ved siden af. Det var helt fantastisk!

Even though we didn’t make it to the top of Burj Khalifa we enjoyed the view lol. We didn’t have time to go up there but I will do that the next time I visit 😉 But the river was very pretty as you can see here and there were a lot of nice restaurants at the fountain which was amazing also. It was amazing!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar