Ikke kategoriseret

My trip to Ystad Saltsjöbad

Godaften alle sammen! Jeg og min kæreste var jo så heldige at få lov at tilbringe en nat på det fantastiske Ystad Saltsjöbad i går til i dag. Vi ankom om eftermiddagen efter kun lidt over en times kørsel fra København til Ystad og blev vist op til det flotteste værelse nogensinde! Vi fik ‘kongesuiten’ kan man vidst godt kalde den, placeret aller øverst oppe og med super flot udsigt på den ene side ud over vandet og den anden ned mod poolen. Det var vores første gang på Ystad Saltsjöbad og vi kunne slet ikke vente med at komme ned og se spa-faciliteterne. Og der må jeg sige, at vi bestemt ikke blev skuffede. Der er både udendørsbade med opvarmet vand, selvfølgelig, og en stor pool indenfor samt jacuzzi og sauna. Vi tilbragte det meste af eftermiddagen der og senere på aftenen stod det på 3-retters menu og lidt lækkert vin. Det har været så skønt at få lidt kvalitetstid sammen med min kæreste, da jeg fortiden rejser en del og derfor ikke så tit er hjemme.

Jeg vil helt klart anbefale jer at tage et kig på ysb.se hvis i selv ønsker at booke et værelse og komme lidt væk på enten en kæresteweekend eller en dejlig tøsetur 😉


 

Hey everyone! My boyfriend and I was so lucky to spend the night at the amazing Ystad Saltsjöbad yesterday. We arrived at noon after an 1 hour drive from Copenhagen to Sweden and we got the coolest apartment ever! We got the king suite, I guess you could say. It was at the top floor with a nice view over the sea and on the other side you could see the outdoor pool. It was our first time at Ystad Saltsjöbad and we couldn’t wait to see the spa. It is amazing there. There were a lot of outdoor pools with hot water of course and a big indoor pool, a jacuzzi and multiple saunas. We spent most of the afternoon there and then we went to the lovely restaurant where we had a lovely 3 course meal with some amazing wine. It was so great to have some quality time with my boyfriend when I am travelling a lot and therefore not are home very much.

I would really recommend you guys to have a look at ysb.se if you want to book a room for a romantic weekend or just some girly time with your best friend 😉 

IMG_7620  IMG_7622
IMG_7624

IMG_7625

IMG_9783IMG_9649

IMG_9793

IMG_9586

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Ystad Saltsjöbad

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar