Shopping

New accessories from BeWooden

Hvor sødt er det her træ-lommespejl samt kortholder lige fra BeWooden!! De her to ting er helt perfekte for mig, de fleste piger og endda også til jer drenge! Hvem har ikke brug for en lækker lille sag til deres mange kort, eller for den sags skyld, et lille spejl man kan tage med sig i tasken?

Jeg synes at dette træ-lommespejl er super sødt og praktisk, man kan have det med i sin taske og ja, endda i sin jakkelomme. Jeg står tit og mangler et spejl når jeg er på farten, og nu har jeg fået et der er beskyttet af et fedt læderetui og som gør at spejlet heller ikke kan ryge ud. 


(Kortholderen er både smart, men også utrolig holdbar og sørger for, at dine kort ikke bliver bøjet, fordi at der er et lag af lækkert træ bag på)

Det skal også siges, at det er muligt at få lavet en unik indgravering på læderet. Så hvis du f.eks. vil forære det som gave, kan du få skrevet din kærestes navn, fødselsdag eller noget helt tredje 😉

Du finder træ-lommespejlet plus kortholderen HER. Du kan selvfølgelig også købe andre ting på deres hjemmeside, så hop ind og tag et kig og bliv inspireret hvis du ønsker at forkæle dig selv lidt eller hvis du står og mangler en god og personlig gave til en du holder af.

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med BeWooden) 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar