Ikke kategoriseret

My new ghd platinum professional styler

Jaa var så heldig at blive den glade ejer af det her super lækre glattejern den anden dag. Jeg glatter mit hår hver morgen, og jeg købte faktisk mit første ghd glattejern da jeg var 13, og det har holdt indtil nu :O Men nu kom dagen, hvor det gik i stykker og derfor skulle der jo et nyt til selvfølgelig! Ghd har altid været mit yndlingsmærke, det er super holdbart og glatter ens hår perfekt. Ikke nok med det, så følger der en “guldtube” med som gør dit hår skinnende og beskytter dit hår mod varmen fra glattejernet. Yderligere er der ghd straight & smooth spray som har det helt specielle ghd beskyttelses-system, påfør i håret inden føntørring og styling. Derudover er der også ghd smooth & finish serum som hjælper på tørt og ødelagt hår, påføres efter styling.

I got my self a new god styler the other day. I actually straighten my hair every day and therefore I need a perfect styler. I have had my other ghd styler since I was 13, but it is now broken and therefore I was so lucky to have a new one! Ghd has always been my favorite straightener, and I can only recommend it to you guys if you want a perfect straightener 🙂 In the package there is also “a tube of gold” that will make your hair shine bright and protect it before the styling. Then there is the ghd straight & smooth spray that contains the speciel ghd heat protection system that you shall apply before styling. And finally there is the ghd smooth & finish serum that helps eliminate dry ends. 

( The perfect professional styler for your hair ) 

( ghd advanced split end therapy, to help nourish and fortify damaged ends – apply before you straighten your hair ) 

( ghd smooth & finish serum – apply after styling help eliminate frizz and temporarily smoothes down split ends )

( ghd straight & smooth spray – contains the ghd heat protection system. Apply before styling )

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar