Personlig Shopping

Sneak peak of my apartment

I dag startede jeg dagen tidligt, da min mor kom på besøg, inde i min lejlighed. Jeg flyttede ind sidste år, men det har taget mig lidt lang tid at få min lejlighed helt færdig, hvad gælder indretning. Men i dag var dagen, hvor vi besluttede os for at shoppe lidt ind til min stue. Jeg kan rigtig godt lide designermøbler, mine stole og sofabordet er noget jeg købte langt inden jeg fik min lejlighed faktisk, fordi jeg bare var så vild med designet haha. Men det betyder ikke, at hvis jeg finder noget jeg synes er pænt, som ikke er fra en kendt designer, at jeg så ikke vil købe det. Jeg elsker at få noget for pengene, som jeg især føler, at jeg gjorde i dag, da jeg købte nogle super søde pyntepuder samt min lille nye lyserøde puf. Man kan vidst godt se, at det er en pige der bor her hva, haha!

Today I woke up early because my mom came to visit me in my apartment. I moved in last year but haven’t really got the chance to make it comfortable and cozy before now. But today we went out shopping for my living room. I really like furnitures from designers and I actually bought my chairs and the table for the couch way long before I moved into my apartment because I wanted it so badly 😀 But I do also appriciate to buy more things for less money which I did today. I bought these cute pillows and my new small pink “thing” I think the name might be a pouf lol. And I guess you can see it’s a girl that lives here 😉

Stole fra Eames (modellen hedder DRS hvid mat) 

Posters fra Desenio og lampe fra ILVA 

Puf fra Søstrene Grene

Sofabord fra By Lassen

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar