Rejser

ELLE Styleawards and a ticket to Cannes

Hey girls and guys! Jeg tænkte jeg lige ville give jer en lille update på Ms lindh her 😉 I går var jeg inviteret til ELLE styleawards sammen med min mor. Jeg havde længe gået og glædet mig, for jeg havde aldrig været med før. Min mor og jeg aftalte at spise mad sammen inden, da arrangementet startede lidt senere på aftenen. Så jeg tog hjem til mine forældre i Greve om eftermiddagen, hvor jeg selvfølgelig også lige fik taget lidt insta billeder haha. De her dage er det jo så lækkert vejr, så jeg render mest bare rundt i mine bikinier og solhatte, ej.. næsten 😉 Nå men da vi havde gjort os klar, tog vi ind mod byen hvor vi havde bestilt bord på Madklubben – jeg må sige at jeg aldrig bliver skuffet derinde. Dette indlæg er ikke lavet i samarbejde med Madklubben men ganske enkelt min egen anbefaling til jer, hvis i en dag ønsker at spise en 3-retters menu til rimelige penge. Jeg fik laks og striploin med pomfritter og til sidst sluttede jeg da af med en dessert – jordbær sundaye!! Wow den var lækker 😉 og det var jo tirsdag.. haha. Vi ankom til arrangementet, desværre fik jeg ikke taget så mange billeder for vi havde travlt med at vinde konkurrencer og se godt ud 😉 men det var super hyggeligt og en fed oplevelse.
Nu er det så morgen og jeg sidder i flyet på vej mod Cannes, jeps i læste rigtigt. Jeg lagde et billede op på Instagram i forgårs hvor jeg beklagede mig over, at jeg ikke var der hvor alt det sjove skete, så i går besluttede jeg mig for at tage en spontan tur til Cannes bare for et par dage. Det er min første gang i Cannes og er sikker på det nok skal blive lækkert! Nu vil jeg ‘nyde’ min faktisk ret lækre flymad og så vil jeg opdatere jer fra Cannes af 😉

Kys kys

  

Hey girls and guys! I thought I would give you a little update on Ms lindh here 😉 Yesterday I was inviter to this event called ELLE styleawards with my mom. For a long time I had been excited because I had never been there before. My mom and I decided to eat dinner before the event because it was later that night. I went home to my parents at day time and spent some hours taking insta pics of course and walking around in my bikini’s and sunhat. It’s a very nice weather in Denmark right now so it’s all about enjoying the sun while it’s here! When we were done with our makeup and hair we went to the restaurant called Madklubben. It is a very nice place where you can get a full dinner for a cheap amount of money but the greatest food really! I got salmon and a striploin and to dessert I got a strawberry sundaye. It was so good and well, it was tuesday 😉 We arrived to the event but unfortunately I didn’t took that many pictures because we were to busy competing and looking good lol. But it was great and a good experience! Now it’s morning and I am sitting on an airplane towards Cannes, YAY! I was complaining the other day about me not being in Cannes so I deciced to leave today just for a couple of days. It will be my first time but I’m sure I will enjoy it. I will enjoy my food on the flight, it’s actually good for once and then I will make an update once I’m settled.

Xoxo

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar