Personlig

New lashes by lashes by kp

Hey alle sammen! For nogle dage siden fik jeg bukket mine øjenvipper af den dygtige @lashesby.kp. Jeg har altid været meget utilfreds med mine vipper, fordi de ikke står lige op i luften haha. Så jeg bruger rigtig meget tid på at bukke dem hver morgen, putte øjenvipper på mm. Men nu er ikke både mine øjenvipper blevet smukkere, nej tiden man sparer om morgenen er også fantastisk! Det tog kun 45 min, passer perfekt ind min travle hverdag og det foregik rigtig nemt og smertefrit 😉

Jeg har prøvet at få påsat vipper, 3D volume og det blev lidt for voldsomt til min smag. Hver dag var nærmest en fest 😀 Jeg vil klart anbefale, at få lavet et eyelash lift, hvis man ønsker et naturligt look, men samtidig gerne vil have smukke vipper, man bare behøver at påsætte mascara på. Lashesby.kp ligger 2 minutter væk fra Nørreport og hvis i ønsker et lift, så hop ind forbi hendes hjemmeside på www.lashesbykp.onlinebooq.dk hvor i kan reservere tid 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar