Personlig

The thoughts about me opening a webshop and much more

Hey guys! Der har været lidt  stille på bloggen det seneste stykke tid, fordi jeg har simpelthen haft så travlt med mine rejser, at jeg slet ikke har haft tid til at tage billeder til bloggen eller skrive om alle mine fantastiske oplevelser. Mega øv, men nu har jeg besluttet mig for at det skal der gøres noget ved – og hvad kunne være bedre end at snakke om min nye webshop der snart kommer online 😉 Navnet på den er ‘Zaphira’ og grunden til det var egentlig, at ville jeg gerne have det skulle være simpelt og nemt at huske – og så fik det mig til at tænke på den blå diamant, som jo er super smuk og elegant. På den anden side, så ønskede jeg også at få mit navn ind i det, da mange folk jo kender mig på især mit fornavn selvfølgelig, men også mit mellemnavn ‘lykke’ – MEN mine forældre har desværre ikke givet mig et internationalt navn haha, så tak for det mor og far 😉 Zaphira it is og det er super fedt <3 <3 <3

Jeg har været super spændt på at starte den op og jeg mangler bare det sidste før den er klar til åbning. Wuhuu det er så spændende. Men instagram-kontoen til Zaphira er allerede online nu og i kan følge med på @zaphira.dk 🙂 Jeg kommer til at sælge en masse forskelligt tøj, og hovedtemaet for min hjemmeside er, at det skal være unikt og lækkert. Jeg ville ikke have, at det var noget man bare skulle kunne gå ud og finde på gaden.. Jeg ønsker at folk skal købe mit tøj, føle sig super tilpas og se lidt ekstraordinær ud 😛

Når hjemmesiden kommer op og kører, kommer i selvfølgelig til at se en hel del mere til produkterne her på bloggen OG selvfølgelig også på Instagram 😉 Jeg glæder mig super meget og jeg håber i vil tage godt i mod den! Husk endelig at spørg hvis i er i tvivl om størrelser, farver, priser og meget mere – jeg sidder klar på tasterne!

_________________________________________________________________________________________________

Hi guys! I know it has been a while since I did a blog post, sorry for that but I have been super busy. But I really want to share more of my life with you and therefore I am going to start doing that by telling you about my new webshop launch 🙂 The name of it is ‘Zaphira’ and the reason why was that I wanted something simple and easy to remember – and then it made me think of the blue diamant that is so beautiful and classy! But I also wanted to have my name in it, because many people know me from my first name obviously lol but also my middle name ‘lykke’. But I know that people from other countries can’t say my name or middle name, so thanks mom and dad for giving me a non-internation name 😉 Zaphira it is lolol and that is perfect <3 <3 <3

I have been very excited for this to happen and I can’t wait to see it go online. But I have the Instagram account ready for Zaphira now and you can follow it here @zaphira.dk 🙂 The clothes I am going to sell is going to be unique and something else than just the normal clothes you can buy in every store.

When the webshop is online you are going to see more of the products and of course I am going to show you on Instagram as well 😉 I am so excited and I hope you guys like the idea too! Remember to ask me questions if you have any and I will be happy to answer!

xx Frederikke

(Snake print swimsuit from Zaphira 599 DKK or 87 USD)

(Dress from Zaphira 699 DKK or 102 USD)

(Official Instagram account of Zaphira.dk – make sure to give it a follow)

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Aaron
    16. maj 2017 den 2:02

    I think that’s a good idea, I was thinking of that singer or group Lykke Li, that it probably woulda been a better idea to come up with a more international kind of name, if it’s to become catchy internationally, it’s better to have something that’s just easy to remember and relate to. Like what’s a cooler name, “Lykke Li” or L.L. Cool J.?, haha as in Ladies Love Cool J.

  • Skriv kommentar