Personlig

Adidas x ELLE løb

Hey piger og ikke mindst drenge! Så sidder jeg her forpustet og mega træt efter et langt løb! Min søde kusine, Cecilie, spurgte mig for noget tid siden om jeg ville deltage i ELLE løbet sammen med hende. Og det sagde jeg selvfølgelig ja til, selvom jeg må være ærlig og sige, at det er længe siden jeg har løbet – og især så langt som de 6 km vi var ude på haha! Vi fik heldigvis pladser og kom til løbet i dag omkring eftermiddagstid. Som altid er de her ‘dameløb’ super sjove at deltage i, da der både er goodiebags, snacks og musik og godt humør! Egentlig er det også en super fin ide at melde sig til de her løb med sine veninder eller familiemedlemmer, da det kan presse en lidt til at komme afsted, men på en sjov og hyggelig måde. Jeg har før deltaget i et par løb som dette, og det er altid super energisk og hyggeligt! Denne gang var Adidas med indover, så vi fik udleveret en smart kasket og trøje til løbet. Vi udførte os selvfølgelig i vores ‘løbeuniform’ haha og løb afsted med alle de andre. Jeg troede godt nok, at der var mulighed for et par små pauser indimellem, men næ nej! Der var fuld skrald på alle pigerne der deltag og ikke tid til pauser, så jeg måtte løbe alle 6 km, med min mega dårlige kondi haha. Men jeg kom igennem det og bagefter er det altid super skønt, så jeg var rigtig glad for min kusine fik mig med 😉 Efter løbet skulle der kåres nogle vindere af nogle forskellige konkurrencer og til det var der selvfølgelig lidt live musik samt lidt snacks. Dette indlæg er ikke lavet i samarbejde med nogle, simpelthen bare mine egne gode råd og ideer til de piger (eller) drenge der måske ønsker at komme i bedre form, på en lidt sjovere måde. Meld jer til et løb, det er seriøst sjovt!! Knus og kys herfra <3

Hey girls and boys! I just got home from my run now that I did with my sweet cousin Cecilie. She asked me a while ago if I wanted to join her at the ELLE run and of course I said yes, even though it has been a while lol. We got our tickets and arrived to the run about 5 pm. As always these ‘run for ladies’ are very fun to go to because there is goodiebags, live music and snacks. I also think it’s fun to go to these runs with your friend or mom or whoever because it helps with the motivation. This time Adidas was a sponsor and therefore we got a cute little cap and a shirt to run in. We took our running uniform on and started running with the other girls. I thought that there would maybe be time for some breaks, but no. Sadly for me all the other girls was so great and in good shape so I had to stick with them as a team and run all the 6 km. But I succesfully came through and felt very happy after! It’s so great to do cardio once it’s over haha 😉 After we had finishen the run there was some competitions and some winners had to be found. While that was going on there was some lovely live music and a lot of snack. This post is not in collab with any of the names I mentioned, simply just me giving some good advices to you guys! If you need some motivation to go for a run or something like that, bring you bestie to a run like this – it’s so fun and a great thing to do with your loved ones! Kisses from me <3 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar