Giveaway's

Giveaway time!

Hey alle! Jeg har været så heldig, at få lov at finde en vinder af alle disse ting, som ses på billedet! I samarbejde med Soundliving har jeg lavet en giveaway på Instagram @frederikkelykkel hvor i nu kan deltage 🙂 Det er både for drenge og piger, og gælder i hele verdenen – dvs du også kan deltage selvom du ikke er fra Danmark!

Det eneste du skal gøre for at vinde er følgende:

• Like billedet på min Instagram

• Følge @soundliving

• Tagge en eller to venner

Vinderes bliver fundet næste onsdag! Så glæd jer;)


Hey everyone! It’s time for another giveaway and this time I’ve partnered up with Soundliving. You have the chance to win all these product as seen on the picture! Both girls and boys can join the giveaway and also if you’re not from Denmark 😉 

For a chance to win you must do the following:

• Like this picture on my Instagram

• Follow @soundliving

• Tag 1-2 of your besties

The winner will be found next wednesday! Good luck everyone!

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv kommentar