Ikke kategoriseret

Last day in Positano

Hold da ferie hvor er jeg aktiv på bloggen de her dage haha 😉 Men jeg nyder virkelig også at skrive om de her dage i Positano, for hold nu op, hvor er det altså bare skønt. Vi bor jo i en super lækker villa på La Casa De Peppe, hvor vi har nydt solskinsdagene! Og i går var så vores sidste aften her i Positano, og vi besluttede og derfor for at gå ned til stranden for at få noget at spise. Jeg havde hørt om et sted, hvor man kunne få en hjerteformet pizza – men så så jeg og Rebecca det på Youtube og det var det kun en lille bitte pizza man fik, så vi tænkte whatever 😛 Men da vi så kom her på restauranten, som vi helt tilfældigt valgte, så bestilte jeg en pizza og hvor heldig har man lov at være (EN HJERTEFORMET PIZZA) haha! Vi bestilte også nogle cocktails for hyggens skyld, men man skal vidst kun have en her, for de var godt nok stærke – så humøret blev højt 😉 Nu skal vi køres in til Napoli, hvor vi har en sidste overnatning inden vi flyver hjem i morgen. Dagen skal bruges på at shoppe lidt og udforske byen – sådan! Hej hej fra Italy. See you soon <3

Wow I’m so active on my blog lately 😉 But I do really enjoy writing about our amazing villa (@La_Casa_De_Peppe) because it’s really nice here. Yesterday we enjoyed the sun for a bit before we took off for dinner at the beach. We had heard that there was a place where you could get a pizza shaped like a heart, but when we saw it on Youtube, the girl got a tiny pizza so we thought whatever lol. But then when we came to the restaurent and I ordered a pizza it came in like a heart, so cool! Perfect for the picture, right? We did also order some cocktails but omg they were soooo strong, so we only had one each haha. Now we are waiting for our car to take us to Napoli where we have one more night before we fly home to Denmark tomorrow. We are going to shop a bit and then just enjoy the city. See you soon and lots of kisses from Italy <3

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar