Personlig Rejser Shopping

Packing for Italy

Hola! Så rejser jeg til Italien i morgen!! Lige for tiden har jeg simpelthen så mange spændende rejser, og det er skøn. Europæisk sommer er jo helt fantastisk og jeg besluttede mig derfor for,  at spørge min dejlige barndoms-veninde Rebecca, om hun ville en tur med mig til Positano. Jeg har kun været i Italien en gang, og det er nogle år siden, og vidst på en rigtig campingferie haha. Denne her ferie bliver lige mig, vi skal bo i en skøn villa nær stranden og selvfølgelig tæt på byen 😉

Men som det jo så tit er med os piger, så kan vi have svært ved at beslutte os for hvad vi skal have med på sådan en ferie. Vores ‘store’ problem er, at vi kun flyver med håndbagage. (SHIT) Så vi skal have plads til sko, makeup, tasker og tøj i sådan en lille kuffert. Nå, men challenge accepted! Nu er jeg så småt gået i gang med at pakke til turen, og jeg fik derfor lige lyst til at dele med jer, hvad jeg har tænkt mig at bringe med mig til Italien 😉 Engang var jeg rigtig god til at skrive en pakkeliste, fordi så var jeg næsten sikker på jeg ikke glemte noget. Men nu kigger jeg egentlig bare ind i skabet og ser hvad jeg har lyst til at tage med, both ways are good!


Hola, I’m leaving for Italy tomorrow and I can’t wait! I have so many exciting trips coming up this summer and when I got the change to visit Positano, I decided to invite my best friend from my childhood, Rebecca, with me. I have only been in Italy once and that was many years ago with my family like a camping vacay or something 😉 This one will be more me, we are going to live in an amazing villa near the beach and city.

But we all know it girls.. It’s so difficult to pack your bag when you are going on vacay. We are only allowed to bring a carry on bag, so that is going to be strict lol. I am about to pack for the trip and I thought I would show you guys some of the things I’m bringing with me. When I was younger I did the whole packing list to be organised, but now I just pick whatever I like, like now lol 😉

(Lufthavns outfit, jeg elsker at rejse behageligt og rejser tit i boyfriend jeans og en simpel T-shirt. I min Saint Laurent har jeg altid mit pas, lipliner og penge.. og jeg kan se jeg skal huske HEADSET ;))

(Outfit for the trip, I love to travel in boyfrind jeans and a plain T’shirt. In my bag there is always my passport, lipliner and money! Oh and I see that I miss my headset ;))

(Going out outfit, vi skal kun være der fire dage men ankomstdagen er jo lørdag, så hvem ved om vi lige skal ud og have en cocktail? Jeg vil ikke være for flot i tøjet, men jeg er blevet helt vild med at matche min bodysuit fra Zaphira.dk med en nederdel eller et par fede jeans og boots eller stilletter, det er hverken for lidt eller for meget)

(Going out outfit, we are arriving on a saturday and who knows, we might wanna have a cocktail when we are there. I don’t wanna be too overdressed but lately I have been crazy with my bodysuit from Zaphira.dk that goes very well with a skirt or some nice jeans and boots)

(Gammel nederdel fra Gina Tricot samt solbriller fra H&M. Min balibody BB cream som er en fantastisk foundation til når man er på ferier. Så har jeg selvfølgelig også taget mit tørklæde med fra min webshop, Zaphira, da det er super lækkert at tage i håret når man ligger på stranden. Og så min nye bikini fra Sommer Swim. Den glæder jeg mig til at have på ;))

(An old skirt from Gina Tricot and sunglasses from H&M. My BB cream from Balibody ofc, it’s amazing. And my newest bikini from Sommer Swim, can’t wait to wear that on the beach ;))

(Den her denim jakke har simpelthen været et af mine bedste køb nogensinde! den er fra Forever21 og kan bare bruges til så meget, den er perfekt til de lidt varmere ferier fordi den er ikke særlig varm, men pynter egentlig bare på kroppen haha. Den nude kjole er jeg også blevet hel vild med, da jeg synes nude farver om sommeren er super flot, når man har fået en lækker tan ;))

(This denim jacket has been my best buy ever lol. It’s from Forever21 and can be used to all your outfits, almost.. The nude dress is also perfect for the vacay because it looks sooooooo good when you’re tanned)

(Min nye yndlingsbikini fra Zaphira.dk! Et fedt plus ved hvide bikinier – du ser endnu brunere ud end du egentlig måske er!) Denim short, ofc! Glattejern og så mine små mini dufte fra Victoria Secret, som ikke rammer over de 100 ml.)

(My new fave bikini from Zaphira.dk! It’s a good idea to buy a white bikini because it will make you look more tan ;)) My GHD straightener and my small Victoria Secret perfumes, perfect for travelling)

(Overvejer stadig om jeg skal pakke mine ting i den her eller en rigtig ‘rullekuffert’. Den her er klart fedest men måske lidt upraktisk, hmm det har jeg tid til at tænke over ;))

(I don’t know if I wanna bring this bag with me or a normal carry on bag.. This is more fancy ofc lol but the other one might be easier. I still have to think about that, but I think I’m almost set for now ;))

Kisses from Denmark and soon some more love from Italy.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar