Mad Personlig Rejser

Positano we are here !

Så er vi kommet frem til Italien og hold nu op hvor er her skønt! Vi har seriøst fået den vildeste suite her på La casa de Peppe med fantastisk udsigt og et super lækkert værelse 🙂 Vi ankom i går eftermiddags og pakkede stille og roligt ud hvorefter vi gik ud og fik noget at spise. Jeg fik den klassiske Spaghetti Bolognese, fordi den går man aldrig rigtig galt i byen med haha. Vi blev både serviceret med mini-champagne og en masse sange fra de italienske dansemus (aka tjenerne). Vi overvejede om vi skulle smutte ud og få en drink i går, men vi var rigtig trætte så vi købte lidt snacks og gik hjem til villaen hvor vi så film, indtil vi faldt i søvn 🙂
 
We have arrived to Italy and wow it’s amazing! We have got the most amazing suite at La casa de Pepe with an awesome view over the ocean and a very pretty room. We arrived yesterday afternoon and after we had packed out we went to have dinner. I got the classic Spaghetti Bolognese, because well that’s always safe right 😉 We both got champagne and a song from the lovely servants. We were thinking about getting a drink but we were to tired so we went back to the villa and saw a movie until we fell asleep.
 

Da vi vågnede i morges var der simpelthen så varmt allerede kl 9.00! Det er ikke så tit jeg har oplevet en varme så tidligt på dagen så vi iførte os nærmest allerede vores bikini og forsvandt op til morgenmadsbuffet’en.. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg forventede bare lidt cereals og toastbrød. Men der var både snacks, lækker frugt, pandekager, muffins, youghurt og ja.. hvad mere er der at sige end det var super lækkert og så spiser man oven i købet til denne fantastiske udsigt!
 
When we woke up this morning it was so hot even though it was only 9 am. We were very hungry lol so we took off for breakfast. There were everything you could possible want! Pancakes, fruit, youghurt, cereals, bread and much more – so delicious 🙂 We had breakfast with this amazing view as you can see here 🙂
 
 
(Crop top from Zaphira.dk)
 
 
 
 

Nu ligger vi så her på værelset igen og slapper af, vi har nemlig lige gået op af 400 trappetrin fra stranden af.. og det er altså hårdt  :O Vi fik noget let frokost, og da jeg skulle til at betale, manglede jeg mit kort. FUCK! Det sker seriøst altid for mig.. Nå men vi fik lov at komme og betale på et senere tidspunkt (men det betyder så vi skal ned og op af de trappe en gang til, åh nej..)
 
Now we are just chilling at the room because we just walked up 400 steps. We went to the beach real quick to grab some lunch, but when I had to pay I had forgotten my card. Lucky for me I was allowed to pay later (otherwise I should have walked up and down 400 steps more)..

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar