Personlig Rejser

On my way to Mykonos

Hey mine kære læsere! Nøj hvor har jeg savnet at skrive indlæg her på bloggen, og jeg ved godt jeg siger det altid (at ja, jeg skal blive bedre til at opdatere jer) men nu så jeg mit snit til at starte op igen! Jeg er på vej til mykonos med min lillebror, og vi har glædet os rigtig meget 😉 Det er første gang vi skal sætte vores ben på en græsk ø, og jeg har vildt høje forventninger. Vi tog afsted i morges fra Københavns lufthavn, men måtte sidde og vente i flyet 1,5 time inden vi blev sendt i luften.. nederen, men HEY, det betyder vel kortere ventetid ved næste stop (Athen) NOPE! Vi missede vores fly fra Athen til Mykonos og nu sidder vi her i lufthavnen og skal vente yderlige på vores ‘nye’ fly. Nogle gange skal alt bare gå galt på en dag før resten bliver mega godt, ikke? Det siger jeg i hvert fald til mig selv hehe. Men vi er heldigvis positive mennesker og med en lækker madbillet på 4 euro i hånden og en dåsecola, hvad kunne man så mere ønske sig 😉 I hvert fald skal i glæde jer til at følge med både her og på Instagram @frederikkelykkel hvor jeg løbende vil opdatere jer 🙂

Knus og god aften!


Hey guys! Wow I have really missed writing my blog and YES, I know I say all the time that I have to be better at that lol. But now where I’m on my way to mykonos I thought I would start blogging again! I’m going with my brother and we are very excited because it will be our first time visiting Mykynos! We came to Copenhagen AirPort early this morning but had to sit and wait 1,5 hours before we could fly to Athen where we had a stop. So annoying but I guess that means shorter waiting time in Athen? NO, we missed our flight and now we have to wait a couple of hours on our new flight to Mykynos.. Sometimes everything has to go wrong to be good afterwards, well I keep saying that to myself 😉 But we are positive and we have our food ticket at 4 euro and a coke, so what more could we ask for lol. Be updated on my Instagram @frederikkelykkel and here to see what we are up to this week 🙂

Hugs and Kisses!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar