Personlig Rejser

Summer days in Mykonos

Hej alle!

Så er det blevet aften her i Grækenland og jeg har lige sat mig ned på min mobil, for at skrive dette indlæg. Sagen er den, at vi mistede vores bagage fra DK til Mykonos på vej herhen. Da vores kufferter ikke var på bagagebåndet, må jeg indrømme at jeg gik lidt i panik :O Når jeg rejser, har jeg altid en masse produkter i min kuffert som jeg skal reklamere for, selvfølgelig. Og jeg udnytter altid de fede locations til netop dette, da det ser meget skønnere ud på Instagram! Jeg har aldrig været ude for at miste min bagage før, og pakker altid min håndbagage let med få nødvendige ting til flyveturen osv, og det vil sige, at i min kuffert lå både computer og kamera 🙁 Det har aldrig strejfet mig, hvor meget ens bagage egentlig betyder for ens ferie, før dette skete for os! Makeup, bikinier og ja, ALT var i den kuffert.. Så i går aftes måtte min bror og jeg ind til byen for at købe de allermest nødvendige ting, for at kunne overleve de næste dage haha.

Men med alt dette sagt, så må jeg sige, at hold nu op hvor er Mykonos et helt fantastisk sted! Dagen er fløjet afsted med afslapning ved pool og strand, efterfulgt af en virkelig lækker frokost på vores hotel 🙂 Nu er vi ved at gøre os klar til at få noget aftensmad inde i byen, og imens jeg venter på taxi så kryds lige fingre for at vores bagage snart dukker op 😉


 

Hey everyone!

It has now become afternoon here in Greece and I have just got to the hotel room to write this post for you. The situation is that we lost our lugage on our way from DK to Mykonos :O I must admit that I freaked out a little when I saw that our lugage wasn’t on the plane. When I travel I have a lot of products with me that I need to post, and of course I like my pictures in pretty soroundings 😉 I have never tried to loose my lugage before and therefore I always just pack some stuff in my carry on bag.. That means I have no camera or computer, SO ANNOYING! It really means a lot to have all your things with you, and because we lost them, we had to do a lot of shopping last night. So we went to the city and bought some stuff for the next couple of days 🙂 But I must say, that Mykonos is an amazing place on this earth!

This day has been going fast since we have enjoyed the sun at the beach and by the pool. And afterwards of course a delicious lunch at our hotel 🙂 Now we are about to get ready to have dinner in the city and while I’m waiting for the taxi to take us, please feel free to cross your fingers so my lugage will find me 😉

 

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Aaron
    4. august 2017 den 11:28

    That’s a pain in the ass, hope they can find it for you. Try to enjoy your time and forget about it.

  • Skriv kommentar